بسیاری از فرایندهای شیمیایی که در راکتورهای تحت فشار اتفاق می افتد نیاز به شرایط دمایی خاص دارد. و اغلب بین دمای 100 تا 250 درجه اتفاق می افتند. در یک راکتور تحت فشار نحوه ی گرمایش راکتور و توزیع دما بسیار مهم است. راکتور تحت فشار یا حتی راکتور اتمسفریک به روش های مختلف گرم می شود که به آنها اشاره ای می کنیم :
1- گرمایش با المنت برقی
یکی از شیوه های رایج گرمایش راکتور استفاده از المنت های برقی به شکل کمربند حرارتی (معمولا سرامیکی) و یا المنت داخلی (معمولا U شکل یا کویل) می باشد که با توجه به ابعاد در دسترس و حجم سیال داخلی راکتور توان المنت محاسبه می گردد. المنت می تواند به صورت مستقیم در سیال فرو رفته و آن را گرم کند یا در جداره خارجی نصب و بصورت غیر مستقیم راکتور را گرم کند. حتی ممکن است المنت حرارتی برقی ابتدا سیال واسط مثل روغن حرارتی را گرم کند و اتقال حرارت بین روغن و راکتور انجام شود.
2- گرمایش با بویلر روغن داغ
یکی ازشیوه های متداول در راکتور استفاده از بویلر یا هیتر روغن داغ است. اگر روغن در محدوده دمای جوشش کار کند به آن بویلر روغن داغ گفته می شود. دامنه دمایی برای روغن های مختلف متفاوت است. روغن های حرارتی معمول تا دمای 200 درجه در شرایط اتمسفر کار می کنند و تحت فشار معمولا به دمای 250 می رسند. استفاده از روغن های سیلیکونی در دماهای بالاتر رایج است. (که البته کمی گران هستند)
3- گرمایش با بخار
گرمایش با بخار نیز در راکتورهایی که سایز بزرگ دارند و دمای کاری پایین است رایج است. در صورت استفاده از این روش، محاسبات مربوط به جدارها باید به درسی انجام شود تا از گسیختگی جداره و صدمات مالی و بدنی جلوگیری شود. در گرمایش با بخار معمولا مخزن دو جداره ساخته می شود و گاهی بخار مسقیما وارد راکتور می شود.
این مقاله برای من مفید بود
1+ 6 نفر این مقاله را پسندیده
۷ thoughts on “نحوه گرمایش راکتور های تحت فشار”
سلام
قیمت راکتور رو میخواستم
ممنون
باسلام و احترام
لطفا مشخصات راکتور را بفرمایید.
دما
فشار
دور همزن
ویسکوزیته مواد
تجهیزات جانبی مثل کندانسور و…
واتس اپ ما : ۰۹۱۳۸۶۶۳۱۵۶
وقت بخیر ممنونم ازتوضیحاتتون لطفا درباره چند جداره بودن راکتور بیشتر توضیح بدید .
قیمت رو هم اعلام کنید
باسلام
از مخزن دو یا چند جداره زمانی استفاده می شود که از یک سیال مثل روغن داغ یا بخار برای گرمایش استفاده شود.
برای استعلام قیمت راکتور لطفا مشخصات راکتور مورد نظر مثل حجم راکتور، فشار کاری، دمای کاری، میزان خوردگی مواد، تعداد دور همزن و نوع همزن به شماره ۰۹۱۳۸۶۶۳۱۵۶ واتس اپ کنید یا در ساعت اداری تماس بگیرید.
قیمت اعلام شود لطفا
سلام اینجانب در حال طراحی یک سیستم شیمیایی هستم راکتور مورد نیاز برای این کار شامل ۴ جز می باشد جز اول و دوم جهت ورود ماده ترکیبی شامل ۲ مخزن و راکتور اصلی اول جهت کنترل دما که با جهش دما مواجه هستیم و راکتور دوم که جهت تامین دما به علت کاهش دمای مواد ترکیبی است ، تزریق مواد اولیه در راکتور اول پیوسته و در یک مدت زمان خاص است و نیم دیگر واکنش در راکتور دوم و کل مجموعه تحت فشار حدود ۱۰ کیلوگرم بر سانتی متر مربع است آیا شما امکان ساخت این مجموعه را دارید
سلام
بله
لطفا جزئیات بیشتر شامل نحوه اختلاط و ویسکوزیته مواد، مقدار خوردگی مواد را ارسال فرمایید :
zarirpars@gmail.com